Sunday, October 13, 2013

handsock muslimah for sale!



assalamualaikum wbt hehe ok harini mood berbisnes so no story for this post. bantu lah sy mem-promote colorful handsock ni ya kalian. siapa yg berkenan tu sila lah whatsapp/wechat/sms me at 0175922872 takpun pm my facebook "nurlilisyafiqah" for more detail. instagram & twitter pun tak jadi masalah haha wa takde hal semua boleh. one for RM 7 (exclude postage) murah, selesa, tidak ketat dan yg paling penting menutup aurat. 



hurry up and pick your favourite color lads! 




cepat cepat selagi stock masih ade~




beli lah untuk diri sendiri takpun bg hadiah dkt mak, 
em makwe pun boleh tau! hehehe



mak jd model sampingan sy... hehe





" 9 dari 10 pintu rezeki adalah dengan berniaga malah ia salah satu
sunnah nabi s.a.w "






No comments:

Post a Comment