Saturday, May 11, 2013

Say no to couple!


Bila aku dah keluar dari dunia tu baru aku nampak semuanya. There is nothing good being in a couple seriously nothing good bout it! Ok here's the thing hidup org berpasangan kan i mean yg unofficial yg bajet bajet husband and wife tu bangun pagi of coz morning text! Ok ni takde ape sgt then you text-ing smpai hujung nyawa hahaha maksud aku takde penghujungnya. Bila boring bila 'konon' nya rindu kuar dating ok ni aktiviti paling senang utk menambahkan dosa dok gedik gedik bersayang dgn ajnabi pegang sane sini what did you get dude? Tp yelah dulu aku pun mcm tu tp at least aku dah sedar dan aku tumpang sedih bt mereka yg tak sedar. Tak habis melepaskan rindu di siang hari on the phone pulak malam tu. Hm sometimes ade yg ckp eh ktorg mmg dah plan nak kawin pun so biarlah nak buat ape pun. Ya Allah adekah dgn plan tu menghalalkan segala benda yg korg bt skrg? Pasti ke pun yg korg tu kawin at the end nnti? Jodoh maut di tangan tuhan ingat tu. Kalau dah syg sgt doa supaya dijodohkan. Berkawan dgn dia adalah langkah yg terbaik. Know each other tp igt ada batas batas dia. Bila rindu doa bila syg doa konklusinya ape pun yg korg bt iring lah dgn doa. Wahai kaum hawa tidak malu kah anda biarkan lelaki yg kamu syg memegang kamu? Simpan lah detik tu bt yg halal kelak. I'm not dat perfect I know. I make mistake but the difference is I learn from it. Past is past. Let it be I just can beg to Allah Almighty to forgive all those sins I'd made. Sweet korg tu tak berpanjangan bangunlah dari lena wahai saudara ku.....




Sumber : encik google


You just need to wait and belief in Him






Dulu pakcik aku pernah ckp :

"kesian dkt siapa yg couple ni, diorg tak dpt kasih syg yg cukup dari parents kot"
and i was like erk cz yah aku couple waktu tu and now baru aku faham kenapa dia ckp mcm tu.
Mak abah dah kasi kasih syg yg cukup bt aku, aku rasa tak perlu kot menagih dkt org lain.



SEKIAN ^^









No comments:

Post a Comment