Saturday, April 27, 2013

Kawan


Aku budak asrama, aku membesar dkt situ duduk jauh dgn family and sebab tu aku rasa kawan tu penting. Bagi aku its a common thing that you're very close with your friends. Diorg dah mcm family aku. They are everything. Ada yg salah tafsir bila aku rapat dgn boys aku tak tahu lah tang mana salah nya bg aku tu perkara biase. Diorg yg bergelar kwn ni lah yg akan tlg aku bila aku susah nnti. Bak kate sorg classmate aku dulu ok kes nya kami bergaduh spt biase psl benda remeh then here it go dia ckp "hg bt lah nnti kalau keta hg rosak tepi jalan and waktu tu hg gaduh dgn boypren hg and tmpt tu jauh dgn family hg and suddenly aku lalu situ aku taknak tlg hg, aku bt tak tahu je" haha make sense what? Mmg bunyi mcm saje melawak but bila pikir balik serious ade betul jgk dia ni. Misalnya aku ade problem dkt tmpt entah mana mana siapa yg nak tlg aku nnti klau dulu aku menyombong? Bila dah susah baru nak cari mcm tu? Kita dah besar tahu batas batas dia just bg aku when someone need you just be there and they will do the same to you rite? Maaf kepada yg tidak suka aku bergaul rapat dgn kwn laki aku cuma aku rasa aku perlukan mereka.




Angel of Phi.... hehe


Ni nama dia kelas juvana!


Bergaduh berlawak bersama!



Bila aku tgk gambar lama baru aku tahu betapa rapatnya aku dgn diorg ni.
Sungguh aku rindu mereka! Mereka yg bergelar kawan...








No comments:

Post a Comment