Friday, November 9, 2012

Ommo result :O


Assalamualaikum bt dear readers yg menjenguk hri ni. As you all know hari ni result exam for uitm keluar. Berdebar dia Allah je yg tahu. Malam tu dah fikir siap siap doa supaya kuatkan hati utk terima kenyataan pada besok hari. Mcm mcm lah fikir sbb subject political science yg aku amik sem 1 ni sgt sgt lah susah i tell you. Dgn carry marks yg ciput tu takut tak dpt membantu so tu yg over malam tdi takut nya mcm takut kena pinang. Eh? Hahahaha ok lari topik sekejap. Hm then pagi ni bangun awal dlm pukul 5 stgh eh ekceli terbangun sbb fadzli hantar whatsapp ada la halnya kan haha pastu saja saja gedik bukak twitter then some of my friends dah habis kecoh dkt timeline wish congrats and all dat. So secara automatiknya bangun on wifi then cek dgn nervous nya dalam hati subhanaallah takut sgt sgt. Bila dah buka email and yes alhamdulillah lulus dgn jayanya and Allah granted me more by giving me a dean list. Ya Allah ya tuhanku, aku bersyukur atas rahmat dah nikmat yg kau berikan dan waktu tu satu je yg aku mintak. Mintak dijauhkan segala sifat riak takbur semua tu yela takut ditarik balik nikmat tu subhanaallah. Hm bila dah dapat tu igt nak tggu petang sikit baru nak share dgn mak abah but dah eksaited sgt kan so pagi dlm pukul 8 tu terus senyum senyum keluar bilik tunjuk result dkt diorg and yg paling bahagianya bila diorg ckp 'Alhamdulillah, mcm ni la anak mak...' and so on with a very nice warm smile on their lips. Kalau lah aku dpt 4flat mesti mak abah lg happy kan? Insyaallah dgn izin-Nya adalah tu nnti. Btw lili nak ucap tahniah dkt semua yg berjaya tak kira lah 4flat ke dekan ke ape ke yg penting alhamdulillah you guys did a great job dan lulus dgn  jayanya dan yg mana sahabatku yg kena repeat, be strong can't you? Tak ada rezeki lah tu sabar kuatkan semangat insyaallah next sem entah entah korg dpt 4flat! Mana nak tahu kan? So igt setiap yg berlaku ada hikmahnya hehehe k ckp dah mcm ustazah kan? Teringin kot cool lah jdi org baik baik ni semua org suka Allah pun suka. Oh lg satu aku tak boleh happy sgt sbb aku ada bernazar and i still not done it yet. Nazar sbb tak ada subjek yg kena repeat. Alhamdulillah. Eh ok lah asar dah pun. Salam asar guys and babes, love you memuahh :*





Let's make a small change everday. May Allah lighten us with His barakah insyaallah :)








No comments:

Post a Comment