Saturday, November 3, 2012

Love Reds always.



Man U glory. Red Warriors. United. Red devils. Yes i am one of the United fans! Am i some crazy fanatic person? Erm i guess yah kind of. Dulu tak mcm ni sgt. Like seriously aku start jdi mufc pun dari kecik time zaman hingusan lg. Mungkin zaman aku darjah enam? Hm i think so. Waktu tu pilih man u pun sebab nak cukup kan kuota je hahaha. Abah and najmi on the Arsenal side while me and ijat on the United. Hazli? Nah dia kan sulung so dia tak masuk mana mana. So dia balance, bila tgk bola ramai ramai mesti ade geng masing masing. Cool huh? Seronok je. Tp tu lah baru baru ni je aku jd fanatic dgn United hm ni semua sebab Fadzli si gedik tu. Hehehe dia minat Chelsea then aku Man u. Siapa kate couple kena support team yg sama. Aku rasa mcm ni lg seronok. Sebab kan benda ni jgk la yg aku gila tgk bola sampai sanggup stay up semata mata nak tgk match Man u. So secara officially nya mesti ktorg fight bila dua team ni ada match. Sakit hati jgk lah tgk timeline dkt twitter pasal apa Man u bayar reff? Hm aiyok korg ni jahat tau mana boleh tuduh mcm tu. Aiyer nama pun game sibok nak memerli. Totally freak! Chilleks dah ah. Tak cool langsung. Now, kalau ade game Man u confirm aku tgk. And dear fadzli, sorry nah sy tak boleh tukar team. Once a United always United :*



Ijat's mafla sentiasa megah tergantung di biliknya :)




This is my file cover. See that '2rk'? Hahaha this is made when 
i'm 14teen years old and i always love cristiano ronaldo back then ^^








No comments:

Post a Comment