Sunday, November 11, 2012

Back then,

Assalamualaikum. Ok dikala pagi yg hening di tambah lg dgn tiada kerja utk dibuat lalu ku buka lama sesawang 'ruang saya' or dikenali sbg myspace! hahaha oh tersingkap lah segala kenangan lalu yg indah dan juga yg terberapa nak indah. Mendelete mana yg patut, meng-hide mana yg tidak patut. Setelah puas hati berlalu pula ke tagged. Terfikir sejenak kenapa aku bt acc dkt social network ni? Sedangkan aku punyai ramai kawan -.- Ya Allah byk nya dosa aku. Seperti biasa delete lg mana yg patut and hahahahha okay gambar ku sungguh lucu. What the heck i were thinking back then when i snap all dat pictures? Seriously sgt sgt bajet. Aku akui. Fuhh selesai kerja last last terfikir balik asal tak delete acc shj? Ok nampak tak kurang cerdik di situ. Hmphh selesai delete acc fikir lg website apa yg ada gambar yg tidak senonoh aku tu. Oh dulu aku ada friendster tapi malangnya bila aku cari, friendster sudah menjadi online game. Huh? Hahaha ok aku anggap benda tu semua mmg tak wujud. Buka pulak photobucket oh alhamdulillah semua gambar sopan hihihihi. So rasanya dah settle bab bab tu. Oh di sini juga sy nak memohon kpd anda anda yg menyimpan gambar tidak senonoh ku atau yg kurang sopan or yg tak faham lg gambar free hair atau mana mana gambar lah sila lah deletenya dgn secepat mungkin. Yela dulu aku rajin juga berwebcam dgn entah siapa kenalan tanpa berhijab. Aicewahh ayat tu kan nak syok aje. Hahaha ok akhir kata sy mintak maaf atas segalanya. Sekian :)



Goodbye tagged!


Myspace masih wujud atas dasar dasar tertentu :)







No comments:

Post a Comment