Sunday, October 28, 2012

The moment

I love my brothers. I love spending time with 'em. And I like to call 'em as my "hero malaya". Hehehe but unfortunately they were always buzy. Semua ade kerja masing masing, bila dpt cuti baru balik rumah and waktu tu sangat sangat meriah. Semua ada. Lengkap. Macam semalam! Now, hm back to normal. Senyap sunyi. Hm kalau masa boleh di beli mmg dah lama aku beli masa diorg. Lol bunyi mcm tak cukup kasih sayang aje kan? Haha biarlah aku sayang abg aku. I admit bila diorg pergi harus dan wajib aku menangis. Entah kenapa. One of the reason is i hate to say goodbye! Hm bila lah boleh kita pergi jalan eh abg? Mcm dedulu. Kite bt siblings holiday. I really miss that time. Now bkn holiday, nak gather pun payah. What a life.









* with le ohsem cousin *



















2 comments:

  1. Thanks qiqi! Nak exam dah kan? Good luck and all the best :)

    ReplyDelete