Wednesday, October 24, 2012

Hope




My sem break just started. Hahahaha yeay me! Damn glad. At last, dapat jugak aku rehat rehat tanpa pikir pasal assignment, due date, idea, study for quiz and test and bla bla bla. Penat. Yes, sangat sangat penat! Dengan makan minum ape tak terurus. Kadang kadang tu sampai one whole day tak jumpa nasi. Aku dgn dining masria tu dah la mmg takde chemistry. Masak mcm tak nak masak aje cemana org nak makan. Its not me that being picky. Tak aku bukan jenis yg macam tu tp even aku hentam semua benda pun aku still nak benda tu bersih dan terjamin -.- Hmm dah la nak cerita pasal makanan dkt kolej mmg berjela lah kan. Ramai jgk lah kawan aku yg tanya "hows your exam? senang?" Haha k ni yg aku tak boleh nak jawab ni. Mungkin sekadar ada yg senang dan ada yg susah. Potensi nak dpt 4flat tu mmg nyawa nyawa ikan or mmg tak nmpak langsung bayang, nak dapat dekan tu entah lah tak cukup kekuatan nak komen. I just really hope i can make it! Tapi apa apa yg aku dapat aku redha je and hopefully no repeat papers. Itu yg aku harap sangat. Biar tak dekan asal tak repeat. Hmmmm. Penat aku stay up, so aku harap segala effort aku selama ni berbaloi. Now sem break malas nak pikir apa apa. Duduk lepak kat rumah and tolong mak masak! Nak cuba jadi gadis melayu terakhir. Hihihihihihihihi :)





THERE'S STILL HOPE.





No comments:

Post a Comment