Saturday, September 15, 2012

Busy

Pheww lame gila tak update blog weh. Biasalah busy. Hahaha lily busy? Well yeah assignment bertimbun dgn mini project, tutorial, quiz and also test. Aku ingatkan budak u ni life dia senang sikit. Takde lah sibuk sangat kan? But seriously jangkaan ku jauh tersasar. Tak best oh jadi budak u. Busy dia kemain, nak jumpa advisor pun kena tunggu berhari-hari baru dpt jumpa. Hmm penat yg amat sangat. Sudahnya aku terfikir, bila masa aku nak study? Aku dah lah bukan jenis yg bangun awal pukul 4 pagi bukak buku. I'm not that kind of person. Dulu waktu sekolah gagah jugak lah nak study ape semua kan. Dekat sini payah lah sbb kelas sampai petang kan, kadang kadang malam pun ade. Dah duduk sane berape bulan pun still tak boleh adapt. Cool much huh? Ni next week berderet test paper menanti. Hopefully paper political science aku boleh score. Takmau ah dpt result mcm hari tu lagi :( Down gila bak hanq! Dah lah aku tak minat membace. Hmm nasiblah kan dah dapat kos ni. Go on jela. Bak kate Zila, jangan malas malas. Biar kita berjaye same same :')







I'm desperately want an A+ for my every subject paper. Pray for me :')




No comments:

Post a Comment