Thursday, August 9, 2012

Classmates ,


The most sad thing is when you're having an argument with your classmates . Emm guys , wake up please and be matured . Kita dah lapan belas tahun pun still nak gaduh mcm budak budak ke ? Bila dah salah mula lah cari the one to point at . Hmmm kita 5 sem kot duduk satu bumbung . Sanggup ke tak bertegur , bermasam muka semua tu . Tengok kan dah keluar ayat sastera A+ aku . Hahahhaha . Boleh je slow talk ape yg tak puas hati then mcm biase forgive and forget . All people do mistakes okay ? Eventhough dia hebat mcm mane skalipun dia tetap pernah buat salah kan ? Tak perlu kot nak besarkan benda kecik . Allah marah kita menjarakkan silaturrahim antara manusia . Gap sana sini iz not cool k . Not cool . Serious sangat sangat lah tak seronok bila dah jd mcm ni . Hopefully , kita boleh unite satu kelas . Lastly , kalau aku ade buat salah or terase hati ke ape ke dgn behaviour aku . I'm so so sorry :')






Aku wakil mereka , mohon maaf kepade anda semua yg terase . Sekian :)














No comments:

Post a Comment