Friday, June 1, 2012

SMILEEEE :)


hyeeeeeeee awak ! saye tak tahu kita dah kenapa tp nvm . dont bother to tell me bout it . i'm fine :) dah agak pun akan jadi mcm ni . lepas ni awk study bebaik and insyaallah awk boleh fly pergi oversea . tapi make sure jgn nak skip kelas sgt . satg kena halau dgn sir lagi padan muka . and hmm lepas ni tak boleh main bet bet dah . tapi even kita tak bet i hope you will get fullmarks mcm hari tu . ekceli saye hutang awk satu belanja . saye tak tahu bila lg nak jumpa awk tp saye takan lupa hutang saye tu . nnti ade rezeki kita jumpa tau . bear ima pun tak sempat nak bagi . kesian nya lah kat dia . haish sedih betul . hmm k tu jela kot . take care , makan jgn lupa . sleep well . cari awek pls , jgn nak jadi gay sgt . haha . k dah dah tu je . goodnight mus . cuba tuk lupakan saye k :')





put a smile on your face eventhough its fake :)





No comments:

Post a Comment