Friday, June 1, 2012

shopping ^^


k today is a tiring day . after zohor , all of us went to ipoh to have some shopping ! hewhew . first pergi mydin meru tu and seriously mydin tu sgt besar kot . mana ade mydin serupa shopping mall . dah rupa jj pun ade tahu tak . then , pergi the gallery dekat jalan jj kinta . the gallery ni dekat rumah je tauu tapi dia decorate rumah tu jadi kan kedai . ohsemmmmmmm ! aku suka kedai tu . decoration dia mmg kewl gila and setiap bilik ade baju . tapi tapi barang dia mahal kot . ehem ehem tu of coz lah kan sbab dia jual barang branded . factory outlet ler kate kan . sape tak pernah pergi tu sila sila lah . aku tahu pun sbab abg aku yg bawak tadi . harhar . pehtu kami semua ke aeon sbb abg aku tu tak pernah lg jejak ke situ . kesian kau bang . hikhik . tapi bila pergi situ teringat someone yg ckp rumah dia dekat je dgn aeon tu . sobs sobs . sedih seketika . tp kisah lame jgn di ungkit kembali . life must go on . k tetiba je kan . haha . tapi seriously hari ni best gila shopping smpai malam . yg penting no need tu cucuk cucuk duit sbb big sponser nye ade jalan sebelah . hekhek . yg spoil nya tadi bila nak balik stuck kat highway about an hour . hmm sabar jela , ni mmg tak lain tak bukan accident lah kan sampai kaca bersepai semua . k nauzubillah . nasib all of us arrived safely tadi . thank Allah :)







No comments:

Post a Comment