Friday, June 15, 2012

lucky me ^^

alhamdulillah . saye sgt sgt lah bersyukur bila adilla hanna , my good good friend dapat satu kos , satu kelas dan satu koko dekat uitm merbok sana tu . dah mcm dekat bainun dulu . semua benda same . ade dia takdelah forever alone . hehe . seriously , kalau dia takde aku rase aku tak kuat ouh nak stay dekat situ . dekat sane dah lah kena buat semua benda sendiri sendiri . btw , kelas aku okay je . classsmate aku cool ah , nmpk mcm sporting jea . hopefully lah kan . subject for sem 1 ni pun hmm okay lah kot except political science . aku rase mcm tak boleh je carry subject tu . neway , i will do my very best ! and yg paling best sekali , my roomates sgt ohsemmmmmmmmm . percaya tak kalau aku ckp dlm empat org dekat situ aku sorg je 18 tahun . hehe . dua org tu , sem 3 and sorg lg sem 1 dgn aku and and dia satu kelas dgn aku ! weh bukan senang kot nak dpt satu bilik dgn budak kelas . sgt sgt lah bersyukur . ida , i love you . aicehhh . hehe . nasib baik mereka semua sporting , lagi bertuah lah aku . siap boleh layan movie same same kira orite letuuu kan . harap harap , lepas ni semua bnde berjalan dgn lancar . rabbi yassir wala tu-‘assir . rabbi tham- min bil khayr :)



see , that is my classmates yg sgt semangat waktu kelas bel120 !




snap waktu bel120 jgak ! haha . kelas ni sgt best . i love miss vee
and i love you too , adilla <3





No comments:

Post a Comment