Monday, May 21, 2012

time to make a hijrah :)


assalamualaikum , hehe . okay as you all know besok 1 rejab dan mesti semua org tahu kan ganjaran bg siapa yg berpuasa dalam bulan rejab ? k thanks a lot to my friends , aku ni serba tak tahu . jadi bila diorg share pasal ni and aku pun search lah kat google tu . hehe . google is my best buddy ya know . then , terdetik di hati nak kumpul pahala selagi termampu . siapa yg tak nak pahala kan ? mana tahu kot tak sempat . nauzubillah lah . hmm lgpun aku dari dulu beria kate nak berubah . so why not i make this as my first step . ekceli aku sgt iri hati dgn mereka or i mean kakak senior and some of my friends yg dah berubah . sejuk je hati tguk diorg ni . i hope oneday i can be one of them . harap Allah memberkati hijrah aku ni . aminn . neway ape lg jom pasang niat puase ramai ramai :)





selamat beribadat guys :)




No comments:

Post a Comment