Thursday, May 24, 2012

shopping ^^


happy happy happy ! k over je kan . hewhew . tadi saye pergi shopping dgn ibunda tercinta . alah dekat tesco kampar tu je . haha asal kan berjalan ;) niat sebenar benarnye nak beli barang barang saye but bila dah masuk tesco tu hmm mak lah yg pulun semua . haha . last last aku beli blanket pink yg omey omey , folder book and pewangi utk bakal loker ku :3 kemain lg kan . then dekat luar beli pulak baju kurung pink and dress merah . uuuuuu merah tu ! haha . now entah kenapa rase minat dgn pink -_- dulu punya lah anti kan . haha k kelakar je . biar lah titew nak jadi girlish pulok . hekhek . iye iye je -,- satg jumpa mmber abeh keluar segala kasar yg entah mane aku belajar . no comment bout dat . me just an ordinary human . ohh and yet tak sabar nak shopping kasut , seluar , baju and argh mcm mcm lagi . kesian mak kena keluar kan duit nnti . maaf bunda nnti bila org dah besar org balas balik k . so peace :)





wajah manusia yg happy dapat berjalan :3






No comments:

Post a Comment