Thursday, May 31, 2012

MDS ~






k dah tengok vid di atas ni ? yg belum tengok tu dipersilakan . ni pun aku jumpa kat newsfeed aku and emm bg aku interesting jugak . like seriously tips dia sgt berguna . cth nya , aku tak tahu pulak mds kena pakai sport shoes with bju kurung -,- and bila bukak twitter abg haikal di atas ni td ade some of his friends ckp tudung wktu mds hanyelah hitam dan putih . yg tu aku tak tahu lah betul ke idak kan tp aku percaya je . yg aku curios nya , bju putih and kain hitam tu still nak guna ke even dah habis mds ? and riadah after habis mds cemana ? wajib ke ape ke . hmmm tgok comment vid ni mcm seronok je mds tp aku tak berkesempatan pulak nak join kan . it is bcoz of some reason . important lah jugak . haha . ni bukan aku nak escape ke ape k . aku suka benda benda ni . time ni ler pun nak buat kawan . kot kot bosan dengar taklimat ape semua blah blah blah tu yg perempuan of coz ler dengar mp3 kan ? ni kalau budak hostel ni mmg dah power ah bab bab ni kan . haha . lg lg budak bainun , setiap mase melekat earphone kat telinga . dah tu bila org panggil apah tak rase . haha . so boys , please dont jelly k :3







3 comments: