Sunday, May 6, 2012

mama :D

K post kali ni malas nak taip panjang panjang . Just wanna to say that I really really adore my Biology teacher ! Dia sangat ohsem , rock dan kewl . If ade ape ape masalah , boleh jumpa dia  . Insyaallah dia boleh tolong . Hmm aku sangat jelous dgn luqman ekceli sbab dia jadi anak angkat tece . Siap panggil mama . Ahh best nya , untung nya . Dah lah tece jenis yg senang keluar . Boleh tengok wayang and all that . Hmm tece oneday nnti sy nak lepak dgn tece ah . Tadi kejap jea , sebab berbelah bagi dgn mmber saye . hikhik . Neway , tece me love you ! Seriously . Sy sgt adore dgn tece >.<



prove that she is totally ohsemm to me :)






ps : sorry aku tak cover nama korang . aku malas hari ni :D


Loveeee ,        

No comments:

Post a Comment