Wednesday, May 23, 2012

i miss my kitty :')


we called it as tam tam sbb dia hitam . k name tu agak kuno kan but yah who cares :3 kucing tu kakak ipar aku kutip kat kedai mamak kot time abg aku nak jual dslr dia . so kiut ! dia panjat meja ktorg and tried to drink teh tarik ? haha . lapar sgt lah tu . mmg lucky lah dia sbb abg aku and his wife ni mmg sayang kucing . dah berapa ekor kat rumah tu . tapi aku paling syg tam tam sbb dia di ambik waktu aku bermastautin kat rumah abg aku . so secare teknikal nya dia tu kucing aku ! haha . over je . kesian kucing yg lain aku bg dia extra care , extra meal and extra sleep . haha . boleh pulak kan ? hmm now i wonder dia dah besar mane eh ? hmm abg nnti balik tapah bawak lah dia k :'( and oh big thanks to them sbb diorg yg ajar aku syg kucing . selame ni ak ignore je makhluk comel ni :/





kiut kan tam tam saye ? dia pakai stoking . ah nakal nya muka .
thanks kak for upload this photo . i miss him badly :')



No comments:

Post a Comment