Friday, April 20, 2012

Meet them :D


Semalam aku buad kerja gila . Seriously . Abg abg aku semua pakat bz dgn kerja mereka so aku buad plan sendiri . Ekceli aku dah give up dah nak ke Ipoh tu tp sbab an si Fard text aku , dia kate tak kira walau ape pun yg jadi dia ttap tunggu aku kat ipoh nun . Neway dia kate dia balek lambat . Aku pun saje jela gatal tangan ajak si eman kat twitter . Tup tup dia kate okay just dia tade keta . Aku pun ape lagi memey senyum sampai ke telinga lah kan . Ahh pasal keta ape adehal , guna jela kancil abg aku tu . K kancil jela yg mampu pun kan . Then , teros gerak sambil mengangkut si ana and ct . Stret away to ipoh but yah it was too late . Kawan kawan bainun saye dah pun masuk wayang usha cerita battleship yg ramai dok kate syok tuu . Arghhh sumpah frust ! But sokay tade rezeki letuu . Jalan jalan macam org gila dekat JJ tunggu mereka klua wayang . Times up then plan nak pegi lepak kat Strawberry Moment kat Le Garden tp tak jadi sbab kedai tu tutup . Mmg hampehh . Then tuka plan pegi lepak kat Haagen Dazs . Mahal nak mampoihh wa cakap . Diorang masyuk bolehlah kan . haha . Lepak sampai tak engat dunia tahu tahu mak dah kol suruh balek . Kay dah pukul 6 waktu tu na drive lg . Hmm tak kesampaian mereka yg nak singgah tutti frutti and tesco sbab nak usha tudung bawal . Sokay babes nnti kita pegi lagi and aku janji aku plan awal . Sorry sbab buad korang kelam . Aku saje jea buad suprise . Haha . Alah yang penting semua happy kan kan ? :)



Mimi , gee , fard and me . Aku tak tahu kenapa mereka jadi pemalu semalam -,-



Ct , ana , me and eman . And oh hafreez menyibok di situu . haha



Neh geng bainun punya menu . Ktorg amek mystique jea pun . Huhu



Loveeee ,

2 comments: