Tuesday, April 10, 2012

Me idiot -,-


Ouh aku mmg berat tulang sket nak mereply text text yg masuk . Haishh aku pun tak tahu kenapa dengan aku . Alahh kesah ape kan ? Neway sorry to those yg text akuu tu . Lagi lagi member gegirl kuhh . Kalau aku layan pun mesti pakat dok bergantung tanpe goodbye . Huhu . Dats my ugly habit loh . Serious , maap kan kawan mu ini . Aku bukan sengaja tapi aku berpenyakit sedemikian . Aku bukan minah yg 24 hours dok berkepit dengan handphone . No , aku bukan macam tuu . Malam jea aku pegang tu pun sebab ehem ehemm . Ouhh okay sorry annoy kejap . Last words , SORRY k ? And emm to hanie mey my besties . Sorry sorry dan sorry . Speechless . Like seriously . Aku tak tahu cemane nak explain kat hang sal aku neh yang tak reti menjage hati muu . Sorry jea yang aku boleh cakap skang neh . Sorry T.T





Lawo kan dia ? Hmm I miss her badly . Rindu nak gayot dengan budak comel neh even sekejap .
Sorry , aku memang unpredictable . Aku tak reti jaga persahabatan kita . Lagi sekali , sorry :'(


Jangan benci aku , please .



No comments:

Post a Comment