Friday, April 6, 2012

Kids :)


Oh ohh na cite something neh . Ritu kan waktu jenjalan with my mommy and daddy . Aiceh over jea aku kan siap bermommy bagai . Ahh abaikan ! Ktorg pi ah pasar malam bidor . Then when I was talking with mister arep on the phone , there was a little cute girl came to me . Aisehh melt kejap aku tengok muke die yg omeyy tu ! Pasal budak tu aku dah ta hirau amende yg si arep bebel kan pasal JJ baru tuu . Huhu . Sorry babe . Lu kalah dengan budak kecik . And and budak tu berdiri jea depan aku . Aku tak tahu ape yg die nak , die pandang jea muke aku . Aku rase aku tak de pegang ape ape sweets or lolipop waktu tuu ==' Tapi klau ler boleh mmg nak jea aku hug die , tapi memandang kan aku tak kenal die and aku takot parents die pk bukan bukan . So aku just usap pale die and cubit pipi die ! Hoho . Padan muke , sape suh kiut sgt . Hmm bile ah aku na dpt anak buah neh . Teringin ah na dukung baby :)



Hmm , btw I Miss my anak sedare . Both Awin and Awa :)



Meet my cute Awin !




Meet her beautiful sis , Awa :)





No comments:

Post a Comment