Saturday, April 14, 2012

Keep moving forward , Luthfi :)


Kay tadi aku bosan gila tak tahu nak buad ape . Aku pi ah bukak youtube dengar lagu itu ini , then dekat side recommend vid tu adelah sesat seketul dua video mat luthfi . So bukak jela lagi pun mmg dah lame kot tak usha vid dia . And emm habit aku kalau usha vid neh mesti aku pi bace segale komen yg org post tu kan . Kay mmg seronok ah tang yg postif tu kan but erkk yg pakat dok tak puas hati yg post mnde mnde negatif tu aku rase na cepuk jea sekor sekor . Lagi lagi vid mat lufthi yg sal rant on popularity tuu . Aisehmen , tu dia punya pandangan jea yg lu orang mau kecoh pasei pa . Betul what ? Kira nya dia tak selesa org layan dia macam retis . Hehh , saiko betul . Neway si mat lufthi neh pun satu jugak . Berani benor buad vid sal lagu cinta yg erkk kira mengutuk lagu melayu tu . Yes mmg betul ape yg dia cakap tu tapi emm pepandai ah take risk kan . Tapi kan beruntung ape ade orang mcm dia neh , berani gila . Tak kesah isu ape dia redah jea semua . Typical malaysian neh kalau ade yg tak puas hati dengan something dia diam jea but mat lufthi kalau bagi dia bnde tu tak relevant dia pompang teros . Haha . Style kot . Neway bagos ape , sbab dia ade jgak selit kan lawak jenaka semua tu kan . At least org yg bace boleh accept and emm bg aku release tension bila tengok vid dia . And ohh lastly aku hope dia still go on dengan aktiviti bervlogging tu :)






And aku suka dia bukan sebab dia kiut or ape muka mcm korea ?
Hehh idak idak . Aku suka dia sebab kata dia yg berasas tuu :)





No comments:

Post a Comment