Sunday, April 8, 2012

Karnival Maraa :)

Ouhh semalam dengan belas ehsan Emma kawan ku , aku dapat jugak jejak ke Ipoh tuu ! Hoho , serious rase dah lame gila tak lepak lepak dengan mmbe . And phewww first time kot aku lepak dengan mereka mereka neh . Mereka yg aku mention di sini ialah Ema , Ain , Bella , Anis , Erin and ade ler boys 4 orang . Mereka sporting dan sangat kelakar . Conclusion nye , aku selesa lah hang out dengan diorang . Kalau boleh nnti kite keluar lg ehh ? Hmm semalam after melawat karnival mara , semua muka cencurut jea sbab lapar . Then , we go straight to JJ Kinta , bukan station 18 tu yea ? Yang tu malas nak pegi sbab byk kedai tak bukak lagi kot . Bosan ahh . Nnti kalau wayang dah bukak baru aku ajak mmbe semua gi melepak kat sane pulak . Kay keje aku skang neh mmg melepak pun . Gua penganggur terhormat wehhh . Bilo gua ade lesengg sok baru gua cari keje kay ? And erkk doa kan ler mak ayah aku yg tercinta tu bgi greenlight same gua . Macehh you olls :)




Dekat De Garden semate mate nak pegi makan tutti frutti .
Tapi malang nye kedai tu dah bungkus =='



Wajah ceria selepas dapat merase tutti frutti di gopeng hagenn . Haha :D



Erkk kay neh muka aku yg sgt kebudak budakan . Entoh bile na matured pun aku tak tahuu -,-





Kay abeh cerita . The end :)




No comments:

Post a Comment