Sunday, April 22, 2012

PKBM :D

I miss my pkbm moment . Nak di bandingkan perkhemahan peringkat kebangsaan and negeri . For sure aku  kate negeri lagi best sebab 2rrd sangat lah ohsemmm . Bainun and star bergabungg ! hewhew . And kami sangat lah manja dengan all stap and koperal . Sampai kan baju diorang iron , boot diorang kilat . Mmg major diorang ah yg buad . Tapi kebangsaan pun best jugak ekceli . Best sbab dapat kawan baruu and yeahh experience kan . First week kebangsaan bagi aku sangat horrible . Pysical training or we used to called as Pt pagi dengan stap sangat sangat lah nightmare wehh . Laki pompuan dia layan same jea . Abeh keluar semua komando rest , star jump , push up , back support and kalau kena denda mmg dia suh semua  jalan itik . Kau ingat best ke jalan itik guna boot ? Dah lah lame , pedih siot . Tu yang pakat melecet jea semua . Gila kejam . Tapi bila dah biase apah tak rase . Yang best abeh jea perkhemahan tu balek skolah badan rase fit jea . Kalau sukan ade seribu lima time tu boleh jea masuk . Haha . Cehh belagak lah pulak kann :D




3tan ! K dulu time tak tahu name dia aku panggil lori askar jea . huhu 
Aku rindu kot nak naik 3 tan neh , suka lepak belakang . Best :D




Time neh pandu arah masuk hutan guna peta , kompas and cari koordinat sendiri .
Tapi aku idak ler bace peta , aku ikut jea leader aku tuu . Kihkih




Menembak guna M16 lah event favourite aku dalam pkbm selain kawad !
Best kot even lebam bahu semua . Neh tembak target :)




Jatuh piring pun aku suka ! Tapi aku slalu bernasib malang tang neh =='




Merentas halangan . Yes event neh jela yg aku tak penah masuk . Whyy ? 
Sbab aku tak lepas monkey rack . Demm . Alah lg pun fizikal aku tak kuad :')



Kat kebangsaan tidor bawah neh jela . Lupa dah name dia ape .
Bila time hujan abeh kena tempias . Ingat lagi yana gerak an 
aku time hujan suruh tolong dia ikat an tent . Hehe



And this is team perak ! Korang the best . Semangat berpasukan .
But yeah kami dapat tmpt ke-5 jea . Alah tu pun sbab ade yg main tipu , rasuah 
dan sebagai nya . Haha , k isu sensitip taley share :)


Loveee ,     

No comments:

Post a Comment