Friday, April 6, 2012

I love you ,


Duluu waktu dekat skolah , aku rapat dengan sorg budak neh . Sampai kan Cikgu Faridz ngate ktorg taley berpisah . Ktorg dah macam ade magnet . Mesti berkepit dua , tak kesah lah pi mane . Pegi kantin , Dewan makan , pondok , balek prep , pegi koko , balek koko , PKBM , makan laksa and klau ade event pape pun still berkepit dgn dia . Aku freshie form 4 kat Bainun tu and aku sangat sangat bertuah dapat mmbe macam dia . Sape kate senang na dpt kawan mcm tuu ? Sape sape ? Kebanyakkan nye semua bebudak form 4 bainun mmg dah ade geng sendiri . And yahh dia pun ade geng dia . Bagi aku dia friendly , dia ramai kawan and dats why aku rase betuah gila sebab dia still nak kawan dengan aku yg tade pape neh :') Entah kenape , kitorg rapat one year jea . Masuk form 5 dah start berenggang . Mula mula sikit jea gap die lame lame dah macam jurang besar . I put the blame on me . Aku jeles dia rapat dengan kengkawan dia . Hell yeahh . Tak patot kan aku jeles , hoho . Aku siape pun :) Tak pelah yg penting dia hepi . Aku tengok dia okay gelak gelak and sbab tu aku tak kesah ktorg jauh skali pun . Eventhough aku diam , aku slalu jea stalk dia . Blog dia tu , aku rase tetiap hari aku bukak . Na tahu ape yg jadi dekat dia kan ? K lawak jea na stalk mmbe sendiri . Gila betul aku neh . Btw , Adilla Hanna whenever you are or with whom you with remember this . I always there for you . Bagi aku , kau tetap besties akuu . Now and always :)




Seriously thanks for these good memories , dilla :')






Thanks Allah bcoz you willing to give me a great friend like her
even for a while . I'm really grateful :)




No comments:

Post a Comment