Sunday, April 1, 2012

Goodbye :)





  1. When people start posting their status about their crush or mention that you were deadly sad bcoz you're just dump by your boyfriend . Err wehh , ape kate kau pegi cari besties kau , IM diorang and tell them what just happened . Btw its not wrong , but when you were over reacted it just seriously annoying . Seriously =='
  2. Over and over game request ! Tak perlu kot mende mende neh semua . Kalau aku nak main , aku main ler . Tak payah na invite , semak noti jea !
  3. Anonymous people keep adding youu . Shesshh , kawan tu boleh tapi dah name pun kau tarok err pelik pelik . Dengan gambar artis kau buad DP . Ate cemane nak prove kau ngoi .
  4. As a muslim , aku rase Fb melalai kan . Tu bagi aku lah kann . Chat sane sini , then tengok tengok jam dah pukul berape . Demm , abehh terbabas solat aku -,-
  5. Wujud nye stalker tak bertauliahhh ! Haha , aku suka gila ouhh yg neh . Tahu ler banyak mase tapi aku rase mmg tak perlu ah profession stalker neh semua . Just mind your own business dude :)
  6. Bila tak layan IM , kau akan kene cop 'budak sombong' . Contoh lah if org yg kau IM tu tengah bz buad keje and die terpakse ignore kau punya IM . Tu pun di kire sombong ke ?
  7. Sesungguh nye , facebook boleh merosakkan relay seseorangg . So beware !



So with all the reason given , aku dah malas na jenguk facebook . Aku tak delete account sbab aku sayang nan The Sims akuu tuu . Hewhew . Twitter pun dah lame aku tak bukak . Malas ahh . Siyesly tak de mood na buad kawan . Cukup lah kawan kawan aku yg ade neh . Goodbye alam maya ! Btw , to those yg text aku tuu . Wehh sorry sgt sgt sgt ! Fon aku tu function die na cntact family aku if ade emergency and him . Bukan nye aku tanak balas , tapi cm adui berat bonar tangan neh nak membalas . Lg pun aku kan renew sim , number semua hilang . Phonebook aku tu ciput jea skang neh . If ade pape mnde important kan , just send a message kat fb aku tuu . Bila aku nak main sims aku bace lah . Sorry tau . Harap maklum :)







No comments:

Post a Comment