Thursday, April 5, 2012

Friend !


Boleh tak kite stay kawan sampai bila bila ? Kay mcm impossible pulak bila bila tu kan -,- I mean can we stay as friends and not more than that . Aku layan kau baik baik sbab kau dah byk tolong aku . Bila kau start berperangai pelik aku lagi pelik wehh . Aku tak rase dlam hal neh aku yg salah . I've told you already that I found my soulmate . His the one . Aku tak kate die jodoh aku . Tak . Aku just na ckp yg aku sayang die sorg . No one can replace him , not even you dude ! Kau jgn mengade na bg masalah kat aku . Cukup cukup lah tuu . Kire okay aku mintak na jadi kawan kau kan ? Klau tak , tak de koje aku na layan kauu tahuu . And stop miskol aku berkali kali sampai abeh bateri fon aku . Boleh kann ? Kau sayang ex kau kan ? Dah dah lupe kan aku . Aku kawan kau jea . Tak lebih . Puhlease jgn buad akuu tak selesa and live in guilt . Puhlease =='








Aku sangat tak suka bila marah . Tak cool kan ? Hehh -,-






No comments:

Post a Comment