Friday, April 13, 2012

Do respect me kayy :')


Hmm tetiap hari cenggini mau aku naik gila tahuu . K aku tak tahu ape yg kau dengki sangat dengan aku neh hahh . Hey kemon lah kita kawan kan ? Bukan setakat kawan jea , kita kamcing dol . Haishh aku gila respek kau dengan awek kau tapi kau boleh pulak buad taik dengan aku . Kau kenal dia pun idak dah kate mcm mcm . Aku dah kenal dia lame . Aku paham sangat dengan dia dan kau dengan tidak semena mena menaik an darah aku tadi . Hehh tempah maut gamak nye kau neh . K fine , maybe kau bg pendapat kau . Hmm kay aku accept semua tu just erkk hormat aku boleh ? Jage lah sikit perasan aku . Aku pompuan . Even aku huha huha sane sini tapi aku still pompuan . Lagipun kalau aku sedih menangis skali pun , aku tak meratap dekat kau . Seriously . Aku tak penah pulak nak menyesal kenal dia , tunggu dia . Hmm biar lah . Hidup aku . Aku okay and kau as friend doa jela yg terbaik untuk akuu . Tak gitu ? Neway aku masih tertanya tanya . Perlu ke aku jual mahal dengan org yang aku sayang ? Erkk macam lawak jea -,- Kay dah dah malas na ulas panjang panjang . Kita kawan kayy ? Tanak sentap sentap semua . Tanak . Plishhhh ~






Mok , kita still geng kann ? Dah lupa kan peristiwa tadi .
Aku malas nak ingat dahh . Neway yahh thanks for the advice . Again .





No comments:

Post a Comment