Thursday, March 29, 2012

Youuu :')


Don't bother to read this post . It just some crap I want to share :')







Hmm everytime bila mmbe aku tanye if aku single ke tak then aku dgn confident akan cakap tak . Sebab aku mmg tanak bg org harapan . Tak seronok kan berharap ? Aku pernah alami so I know bout dat feeling . Tengah seronok chat nan bebudak classmate tdi , then tebukak pulak isu sensitip aku neh . Afiq sgt bertentangan dgn aku . Like siyesly . Ape yg die ckp semua aku pangkah . Tapi ade betul nye jugak . Aku tak patot buad mcm neh sbab yg akan sedih nye aku , yang kene tinggal nye aku . Tapi entah lah , aku mcm tak kesah . Aku mcm confident . Err entah lahh yang penting klau ape mnde pun yg jadi tu bukan salah die . Aku tanak kau embush pape kat die . Tu salah aku yg mengada tanak lupa kan die . Bukan nye tak boleh aku kasik peluang kat org lain kan ? Aku yg mengada . Kay dah tahu kan ? Aku mmg mengada . Bukan sket . BANYAK ! Hmm tadi mmg penat sesi membela diri dengan si gemok neh . Dia tetap keep dgn those words dia tu . Kay aku paham , kau tanak tengok aku sedih kan mokmok ? Thanks beb . Kau sangat baik . Kau caring . Untung yaya juhary kau tu . hehe . Tapi tak pe lah mok , if dia ade someone else aku reda jela . Dia kan bukan hak aku ? Tak pe . Aku ready :') Haha , yg lawak nye aku sebak pulak sembang nan kau tadi . Jarang kot aku cite sal mnde neh dgn org lain lg lg with boys . Aku sgt tak suka share dgn org . Dengan Arep pun tak ! I repeat , dengan Arep pun tak . Just ckp ckp gitu jela kan . Hmm pape pun thanks again . Aku tahu kau seorang kawan yg baik . Kau akan gelabah gila bila yaya majok nan kau ! hehe . Comel gila kot . Hope korang kekal . Dah lebih 5 tahun kan ? Okay aku tabik ler sket . SIKIT JEA KAYY !






No matter what people say , deep inside my heart .
I wish you will prove that his wrong . I belief in youu :')





No comments:

Post a Comment