Monday, March 12, 2012

Sodihhhhhh :'(

Fed up gila bila denga cite tuu . Pheww berat nye hati nak pi skolah amek result . Kalau bole tanak jmpe sesape pun after amek result tuu . Tapi kang kne cop tak kenang budi plak -,- Mmg tersepit di celah chopstick sungguh . Amende lahh aku pun tak paham why they really hate my batch . Sampai nye hati doa gituu kat anak didik sendiri . Hmm mmg tak patot sungguh ler . Sian kat kengkawan aku yg kne aim tuu . Be strong yahh ! Buktikan yg diorg salah kate gituu . Hmm malehh nak pi skolah . Sgt sgt malas . Tak de hati nak gi situu dahh :'( And err aku hope diorg tak ungkit sal overnite tuu . Mak ayah aku dah ler tak tahu lg sal neh -,- Hope tade pape . Aminnnnn .











Aku sangat sangat sayang kat batch akuu .
Please dun make us feel bad bout nothing :')








No comments:

Post a Comment