Wednesday, March 7, 2012

Si mokmok -,-





K neh kawan mokmok akuu ! Hahah . Mmbe memangkah org kat dalam kelas . Dia neh mmg serupa joker . Ape dia cakap semua ktorg rase lawak . And aku as classmate dia rase err sgt seronok dpt kawan cm diaa . Neway afiq , yess I do miss our school . Lepak kelas kacau org , gelak sampai pecah perut . K tu tipuu , hehe . Hmm Rindu sgt kat skolah . Rindu sgt kat kengkawan . Rinduu yg aku rase non-stop . I always miss this whole thing :') Err btw tadi aku chat nan dia . Sekejap jea punn then he touch my isu sensitip . Neh la naseb aku duk sblah dia time Ict . Semua bnde dalam pc akuu even gambar err dia pun si mokmok neh tengok -,-



Conversation between me and afiq -,-


Me : Afiq mokmok , nak gosip jap ! Maih sat .
Afiq : Err aku mmg majalah mangga kauu -,-
Me : Hampeh nye budak . Aku nak tanye neh , kawan kita si **** tu dah break ke nan si **** weh ?
Afiq : Lily kau neh mmg duk hutan sungguh . Bulan 12 lagi diorg dah clash .
Me : Hahh ? Lah yeke . Mane ler aku tahuu , whyyyyy ? Diorang sweet kot duluu :(
Afiq : Diorang lame kan together ? Err neway same ler mcm kauu nan mus -,-
Me : Err aku lain lahh ! Tak same tak same -,-






Betul lah Afiq ! Story aku lain macam sket . Serious tak same -,-








No comments:

Post a Comment