Sunday, March 18, 2012

Rambut rosakk !


K aku mmg mengada sket . Bila online ke ape ke aku mmg suka memain nan rambut akuu and aku rase rambut aku rosakk . Sobs sobs . sedihhhh :'( So aku pun google ler pasei rambut neh semua kann . Then I found this ! http://gediq.com/beauty/punca-rambut-rosak-cara-mengatasi . Sila lah jenguk jenguk yea . Alahh takat lime enam minit bace idak nye membazir mase korg tuu ! haha . And ari tu kan aku ter 'free hair' . Err aku cakap TER kan ? Waktu tu otw nak balek tapah dari banting . Pagi lg kot ! Aku dgn tak mandi nye amek beg capai cap teros masuk kete . Tak senonoh kan ? Alah bukan singgah memane punn . But actily aku rindu ouhh zaman free hair cm duluu tu . Haishh . Tape Lilyy , dedah aurat tu kan dose . Kite buad step by step yea ? To all blogwalkers , please dun judge people by its cover . Jgn nak ngate bebudak free hair neh jahat and all that . Korg sepatot nye dorong org org cenggini bukan pakat mauu anti ! Haishh tak paham akuu . Aku harap aku kuad . Tak mau free hair lg yea Lilyy . Be a good girl yahhh :)











Tak semua yg bertudung tu baik . So please stop mengate org sane sini .
Be yourself okayy :)





No comments:

Post a Comment