Monday, March 26, 2012

Kate mak , Haha :D


Kay to those yg still sedihh tak pun yg rase down sal result korg tu meh aku na share satu story neh . Emm budak neh anak kwn mak akuu n merangkap mmbe abg . Dia mmg superb genius gua kate luu . Dulu waktu abg aku na spm die ler yg ngaja abg aku admths . So kisah nye Spm die excellent lah . Dia dapat offer gi UM nan kos err kay aku tak tahu tapi major kos die medik ah . Then na di jadi kan cite , wktu exam baru baru neh die tak mencapai gred UM . So dengan tanpe belas ehsan pihak u die kne ler tendang . Great , mmg sedih gila lah kan ? Harap segale urusan aku dipermudahkan kat u nnti . Aminnnn ! Kay sambung balek -,- Sbab an ditendang tuu die nau study kat poli amek medik jugak klau tak silap aku . Tapi die dah rugi 2 tahunn , abg aku yg sebaye nan die dah na abeh dip , dia pulak baru nak stat sem balek . Kesian kan ? Bak kate mak aku lahh ' Tak kesah lah kamu dpt skor ke tak spm kamu tuu . Its already fated . So just move on , rezeki ade di mane mane . ' Aicehh comel jea aku post sal mnde neh kan ? Haha . Kay tak =='




SO ,







No comments:

Post a Comment