Sunday, March 11, 2012

I Miss Youuu :'(

Mommy and daddy saye sudah sampai di Mekah . K rinduu nya kat diorg . Err k over nye kau Lily baru semalam diorg gerak dah rinduu . Ceit biorr lah ! Aku sayangg diorg very very muchhh . Aku sayang diorg lebih dari aku sayang diri sendiri -,- Haiyoo aku mmg sensitip sket kalau nak story sal mak bapak neh . Hati aku lembut mcm tisuu . Aicehh . Tiba tiba rase nyesal tak ikut . Err bukan ape aku takot nak jejak kaki kat sane . Aku dah ler byk dose ==' Tape tape akan ku jejak jugak ke tanah suci tu satu hari nnti . Hope di panjang kan umur . Aminnnn . Hmm to those yg bace post neh , doa doa kan ler mak abah saye sihat and selamat sampai ke Malaysia ehh ? TQ ! Korg mmg baik hatii . Lastly , mommmm ! I love youu , jgn pk Ikah kat sini yea . I'm fine dun worry . Ikah kan budak baik . Hewhew :)










My family without my kaka ipar . Dia yg tolong tangkap kan !
Tengs kak . Ouhhmyy saye rindu mak . Abahh ? Yah I miss you too











No comments:

Post a Comment