Saturday, March 3, 2012

Him !

Ariff Idzham . Hmm kay aku sayang dia . But jgn pk bukan bukan aku sayang dia as Good Good Friend and aku dah anggap dia mcm abang akuu . Knape aku ckp dia mcm abang aku ? Huhh sebab dia sgt suka buli akuu . Main ketok pale aku tu dah rupe hobby dia kat skolah -,- Suka sbab I feel free to share anything with him . Dia sangat open ! Haha . Mmg geng sungguh ler kan ? Tapi tu ler semua salah anggap . Ta tahu na explain cm mane lg kat depa tuuu . Bak kate dia , biar lah ape org na kate ape asal an kita dua tahu status kita . We're besties :)











Dp tu actily dia mintak aku jeles kan ex dia . Macam ape kan . So the conclusion is
aku dengan dia just a Friends . Tlg ahh jgn bawak gosip yg bukan bukan -,-













No comments:

Post a Comment