Sunday, March 11, 2012

Goodbye DSLR :')

K no more Canon 60D yg berat macam batu tapi seronok di pakai tuuu . Hmm sedih . Sobs sobs . Abang aku baru jual kat err somebody atas reason dia sudah malas memakai dslr . 60D tuu dah penah masuk air so dia kate tak syok na pakai . And lastly dia pun same cm akuu tak larat nak bawak menatang tu kehulur kehilir . Berat bonarrr -,- Err actily aku nak story sal org yg beli dslr tuu . Giloo kaye mamat tuu . Aku rase dia baye abg aku yg Ijat tuu . Maybe 24 or 25 years old . Ade ke dia kate nak beli dslr tu as a gift to someone . Ommooo o.O Kau koje ape wehh ke kau anak tan sri dah duet ribu ribu kau main gituu jea ? Ce share sket . Nak jugak aku tahuu . Tapi aku tengok gaye kau malam tu pun aku bole tahu kau masyukk . Simple but expencive wa kate luuu . Untung ler org yg dpt hadiah dslr dari kau tuu . K akuu jelossss -,-












Goodbye Canon 60D and hello to Canon IXUS 115 :)









No comments:

Post a Comment