Monday, March 26, 2012

Driving !




Hikhik . Tadi kan aku kan saje jea lah menggedik nan ayah aku . Aku bosan duk rumah kan ? So alang alang aku tengok die dah siap na pi kedai tu , aku pun ajak ler die gi jenjalan . Pehtuu die bising sbab Tapah nak jalan kat mane jea kan ? Haha . Then , my sweet mommy kate pasar malam Langkap ari nehh . Aku pe lg , senyum sengih sengih tande isyarat ngajak ayah aku ! Haha . Dengan muke penuh malas , ayah aku pun bg greenlight . Aku ape lg mmg hoyeahhhh sungguh ler . Kay korg tak tahu betape susa nye aku na lihat dunie luar ==' Kira dpt jalan gi pasar malam tu mmg syukur betul lah . Haha , kay over kan aku ? Tahu dahhh ! Then na di jadi kan cite otw balek tu tetibe ayah aku suh aku drive -,-



Conversation between me and my handsome abahh :

Abah : Hmm nnti sampai simpang langkap ikah pulak bawak .
Me : Abahh jgn nak mengada lahh . Hesh tanakk !
Abah : Ape tanak tanak . Cube jela .
Me : Abahhh , org mane biase bwk kete mcm neh . Kete kancil boleh la =='
Abah : Same jea , neh lg senang .
Me : Abahhhhhhhhh . Tanak :'(



Then die betul betul berhenti kat simpang tuu . Aku pun dengan muka blur plus cuak pun gi ah duk kat seat driver tuu . Adoi seram sejuk aku bawak kete neh . After dat , aku pun bwk ah cm biase and and its was so great ! Smooth jea . Siyesly . Rase seronok , rase teruja . Semua rase aku ade ! Haha . Kay aku over lagi . Alahh sape tak overr , P pun aku tak dapat lg dah pi bawak kete kat jalan withh my abah . Rase cm buad salah kat skolah kot ! hehe . Dah dah tu jea na cite . Kbai . Happy dreams to all my blogwalkers :D





No comments:

Post a Comment