Monday, March 5, 2012

Dieotttt !


Haha , k aku tak berniat pun nak berdiet but alang alang abang tersayang aku kate dia nak diet aku pun follow the trace ler ! Sonok pe diet . Tapi diet ktorg mcm tak betul jea -,- Mmg ler tak makan nasik tapi ktorg byk mkn fast foods . Kentang , nugget , hashbrowns hahh ape lagi ? Asal kan bukan nasik semua ktorg hentam . Agak menyesal ikut on diet abg aku nehh , haha . Tapi sodappp :( Neway dia boleh ahh , petang petang jogg . Aku ? Lepak main sims . Hampeh sungguh . Bukan aku tanak jog tapi iyolahh abg aku na privacy . Aicehhh . Malas nak layan . Lantak mu ler =='










My second brader ! Aku jeloss dia dapat tiket gi konsert
avenged sevenfold . Tak acik , nak jugak wehh :P





No comments:

Post a Comment