Thursday, March 1, 2012

Cazenn :)


Melayan kerenah cousin yg gila gila . Ade ke ajak aku main kertas yg dia gunting as nasik ? Err aku tahu ler aku berbadan kecik tapi idok ler aku main mnde mnde tu dik oi . Sabar jela aku . Ade ke dia buad aku mcm geng dia -,- Neway nak tanak layan jela . Tetamu kan ? Last last aku pi online main sims dia sibok tepi aku ngate aku miskin . Hampeh kau dik . Satg aku kayoo ler . Then bila dia bosan dia suh aku bukak lagu kat youtube . Conversation between me and her :)



Biela : Kak Ika , bukak sat lagu .
Me : Lagu pe Biela ? *dengan muka malas nak layan . haha
Biela : Alah Biela tak engat lah tajuk dia .
Me : Hmm ce nyanyi . Ty akak bukak :)
Biela : *menyanyi dengan penuh semangat tapi lintang pukang lirik nye -,-
Me : Ohh lagu tuu . Jap jap .
Biela : Kak Ika tahu ke tajuk dia ?
Me : Tahu tahuu . Price Tag kan ?
Biela : Haaa . Aah ! Lagu TANDA HARGA tuuu . Lupa pulak Biela :D
Me : Lagu tanda harga ? * K aku gelak besar waktu dia ckp gituu . Gila punya budak :)













Err gambar lame . Tade koje aku na tangkap gambar nan dia slalu !
haha . Love youuu Bielaa










No comments:

Post a Comment