Saturday, March 17, 2012

Balik Tapahhh !

K jejak jea kaki kat rumah tadi aku dah stat menjerit ! Haha . Sape suhh abg aku tak bukak pintuu . Punya aku excited bole pulak dia buad aksi slow motion dia . Ape lg kan dah kne , haha . Padan muka ! Masuk rumah aku teros melulu masuk bilik . Bukak bukak tu dia berhabuk bagai . Err ponat denn mengemas segale habuk yg dtg tanpa izin tuu . Dah malamm baru aku gi dapur , then check dis outt ! Giloooo . Abg aku buad experiment ke ape sampai kuali berhari hari biar tak berbasuhh . Woihh kau mmg suka dera adek bongsu kau yg ayu lagi jelita neh kann . Teko nescafe abah pun kau tak reti basuh ke Jat ? Naseb baik kau pi KL tadi . Kalau tak free jea kne bebel . Mane tak nye , dapur abeh tunggang langgang . Minyak tumpah sane sini . AIYEE ! Aku tahu ler kau pandai masak tapi pepandai ah kemas lepas tuu . Haiyoo , penat akuu membanting tulang tadi . Aicehh . Tengok ler akuu ngadu kat mak nnti . Siap kauu , haha :P











Mcm tu ah reaksi aku tadi tapi tade ler over gituu . Aku cool ah sket :D

No comments:

Post a Comment