Thursday, March 22, 2012

Alhamdulillah ~


Kay aku tahu result aku tak seberape but emm alhamdulillah . Aku sangat berbangge nan diri aku sbab aku tak de ah cuak sgt time na amek result tu . Aku lek jea , nanges pun takk . Sampai ruma , salam mak abah pun elok jea tak nanges . Alahh cm aku amek result pmr dluu . Sumpah apah tak rase ==' Tapi bila aku tengok brite sal bebudak spm yg skor stret tu aku teros blah masuk bilik . Err then tetibe aku cryy atas reason reason tertentuu . Alah nanges sket jea , normal lah tu kan ? Aku kecewe maybe sbab trial aku dapat 6 , so aku target dapat ler 7 . Tengok tengok 5 jea mampuu . Mmg sodihh ler kan . Tapi aku besyukur sbab ICT aku B ! Kay korg tak tahu wktu paper ICT nan maths ari tu aku demam panas . Gila lah aku tak pernah demam seteruk tu kot . Mmbe aku ler yg jage aku malam before paper neh . Diorg suap an aku , diorg lap kan kpale akuu , tenang an aku yg cuak sbab tak ready for paper ict besok , bg semangat kat aku yg nanges ngupe hilang laki . Awwwhhh , so sweet ! Korg mmg kwn yg baik :) Aku sedih ler jugak sbab aku mmg target ict aku A mcm trial . But err ape nak buad kan ? Mnde dah jadi . Btw , to those yg dpt skor stret A's tu congrates okayy ! To those yg kecundang , jgn sedih sedih . Ade hikmah di sebalik nye . Siyes :) To my cazen yg dpt top student tu , gua mmg respek same luu ! To my sifu , si fadhil aku mmg tak pueh ati betul nan kau . Asal kau dpt 10 aku dpt 5 jea ? Neh mesti ade mnde yg kau tak share nan aku neh . haha . K joke jea wehh . Congrates tauu , aku bangge gila jadi anak buah muu . Hewhew :D











Kay don't look back and keep moving forward . Its not the end yett :)






No comments:

Post a Comment