Monday, February 6, 2012

Tudungg !


Okay sejak kebelakangan ini . Hahah , rendu ler pulak nak buad karangan BM skema skema neh :') Emm okay okay back to the topic ! Sejak aku gi driving school tu kan , aku keluar memane pun aku pakai tudung wehh . No more pashmina , satin shawl or watever shawl lahh . Aku dah jarang pakai mende belit belit tu dahh . Haha . Maybe sebab baru aku perasan yg aku lg sesuai pakai tudung and yg penting it is so simple . Main sarung jea :D Tapi , aku pakai jugak lah Pashmina and all that sebab dah beli kan ? Kang mak aku bg syarahan pulak , naye jea ==' Sometimes kan , rase rendu nak free hair mcm duluu . Tak pun pakai cap ! Haishh Lily , kau jgn buad gila . Dah besar panjang pun still mau buad dose ke ? Okay tak tak , saje jea cakap renduu . Just that . Hee :')






Okay time to selongkar the store and cari balik
tudung tudung duluu ! HaHa :)





Ommo , first time aku rase aku feminin bila pakai rupe neh :'D









No comments:

Post a Comment