Monday, February 13, 2012

SukaSuka :'D

Today was like Heaven ! Goshh aku suka gila hari nehh . Lepak Parade , singgah popular sbab na tebus baucer abg akuu tu . Aku for sure lah ngendeng skali kan ? Aku beli buku Gurindam HLOVATE ! Yeayy , mmg berbunga bunga hati akuu bila nmpk novel tuu . Zilaa , koleksi Hlovate aku tinggal lg satu ta silap aku . Hewhew :) Abehparade ke JJ pulak . Singgah mph jumpa buku Fixi . Demm , mmg rase na lompat lompat jea kat situu . Sengih sengih aku bayar siap kate 'abang no plastic eh' haha . Gila ta nyempat aku na bace :D K kat mph jugak aku rase mcm kne heart attack ! Gila sape tak tekejut tiba tiba org datang peluk aku . Naseb aku ta bg karate lg , rupa rupa nye makhluk tu adelah Ain my good good Friend . Geng waktu skolah rendah dulu . Hampeh betul main peluk jea budak neh pehtuu gelak gelak . Well tu perkare biase bila girls jumpa kawan ! Kan ? haha . Then jumpa mirulshah nan hafrez . Sembang kejap then bla bla bla . Tade yg menarek ==' K after that makan Johnny's . Tu lah plan asal nye actily . Rupa rupa nye ayah aku na blnje steamboat . Engat an ape ler kan -,- Tapi thanks dad ! Kenyang gilaa . Kat situ kacau kacau Sab . Sian die kne buli , hehe . Sorry Sab . Sape suh kau keje situu :D Dah kenyang gi GM pulak . Ayah aku dah maju . Dia nak beli handphone kate nye . Yelah abahh , beli lahh . Aku ta amek port . Aku gi shopping nan mak akuu . Aku kaut semua roti yg aku jumpaa . Haha . K it was fun sebab dah lame ta shopping gituu . After that pegi Parade balek . Parents aku mau beli bag pulok -,- Kat situ aku jumpa satu luggage comel wane Pink . Aku pun jerit ala ala budak comel kat mak aku mcm neh 'Mak , ce tengok neh ! Comel kan ?' . Mak aku pun terujaa sebab mnde tu mmg sgt cute pun . Then my mum ask for the price . And it was like erk . Muka jeruk aku lepas tahu harga dia . But the best part is , I've got that small cute pink luggage ! Oh mum I really Love yoouuu . Sweet nye mak neh . Abang aku dah buad muke tak puas hati dia . Haha peduli ape akuu , mak sayang akuu . Hewhew . K its damn fun ! That's why aku suka shopping nan family . Duet aku klua time beli Fixi jea :) Ohh selamat duet aku , haha .




Thank you popular Parade ! Dah lame aku cari buku neh . Hewhew :')





K gila excited nak bace buku nehh . Ohh my dear kaka ipar ,
awak beli buku lain ehh . Nnti kita tuka tuka tau ! Thanks , muahhh :*






Ps : K post kali neh agak panjang . Sorry ! Tanak bace sudahh . hee :')
Ohh lupa . To Sophie Kinsella , sorry aku terpakse abaikan buku kauu .
Fixi telah menarek perhatian aku skang nehh :D







No comments:

Post a Comment