Wednesday, February 1, 2012

Thanks yah :)



Love need trust kan wehh ? Okay sejak aku err clash with him , aku mmg dah ta caye kat sesape lg . Just him maybe now and always ler kot . Idk ler ! Aku just tanak caye kat sesape nnti aku gak yg sedih beria . Korg yg kaum Adam neh rileks jea aku tengok . Shesssh ! Okay dear , puh-lease respect me . Kawan dan kawan sampai bila bila boleh kan ? Bg aku kalau kite kapel skali pun ta kemane ler weh . It just a title to me ==' Lg pun aku sangat rapat nan ex kau . Hope you'll understand me . Neway , aku tabik ah kat kau cz emm berani confess mende tu . Bukan semua laki gentle like kauu . Lagi lagi dengan aku yg sangat membenci kau duluu , haha . Be proud okay Friend ? Just kau doa jela hati aku terbukak tuk kauu . Peace babe :'D







No comments:

Post a Comment