Friday, February 24, 2012

Takot :'(


Kay aku nyesal gila tak ikut mak ayah aku gi masjid tadi . Dan dan diorg kua terus hujat lebat dengan guruh yg tak henti . K aku takot gilaaa . Dah ler aku sorang :'( Mmg dugaan sungguh lah dengan tetiba black out . Huhh tak pasal pasal aku nanges tadi . Sikit jea kay ! Sikit -,- Takot sangat . Lampu mp3 jela yg teman akuu dalam gelap tuu . Hmm waktu tu mmg aku perlu kan somebody beside me . Naseb baik mak tinggal kan fon dia . Then pk balek aku mane engat number kengkawan akuu . Hehe , betuah punya kawan kan ? Last last desperate punya pasal aku text dia . Dah number dia jea pun yg aku engat . Err tapi waktu dia balas tu semua dah okay and aku rase aku salah timing pun text dia . Kay sorry sbab waktu tu mmg ta pk ape dah . Nyesal lak aku kacau dia -,- Tape lah bukan slalu . Lepas neh confirm aku engat number kengkawan aku yg lain . Kot kot ade emergency kan ? Huhh , ade hikmah jugak hujan lebat semua neh :')









Yah I'm not alone . Allah always there beside me :')








No comments:

Post a Comment