Monday, February 6, 2012

SHOWDOWN !


Okay aku tahu aku bukan B-Girls or HipHopers or Street Dancers but I'm supporting Local Dance Floor like others . They are totally ohsemm ! Seriously . Tak tipu punyaa . Every week Showdown aku tengok . Sampai an bila aku text someone pun aku ta jadi nak rep . Err sorry yea wehh . Bukan aku sengaje na abaikan korg just Showdown lagi menarek ==' Tapi kan sometimes aku pk , kenape ramai budak Malaysia sokong and kira dah macam die-hard-fans Korean Dancers ? Heyy Malaysians punya lagi hebad ler . Really unique with their own arts . Haish tahu ler diorang tu tak Handsome . At least diorg tak buad plastic surgery , hee :'D Err aku pun ta tahu sejak bila aku minat nan mnde mnde cenggini . Maybe dari cite Step Up kot ! Okay aku sangat suka cite tuu , superb star lahh :)







Top jury - Hafiz Hatim , Maple Loo and of course Joe Flizzow :)




Guys and babes , do support our Local Dance Floor okay ?
PEACE :'D






Ps : Weh aku tak pelik , aku just minat :')






No comments:

Post a Comment