Tuesday, February 7, 2012

Pffffttt ,


Okay padah nak sangat alone bagai sampai off handphone sbab tanak sesape kacau . Amek kauu ! Kan dah kne bawak lari handphone tuu :'( Sobs sobs sedih gilaa . Macam mane aku nak kol ayah aku suh amek dari driving school nnti . Takan pakai public kot ==' Okay Lily trime jela naseb kauu hidup dua tiga minggu tanpe phone . Shesshh macam mane lah aku boleh tak perasan yang handphone aku tetinggal dalam kete abang akuu . Dah ler die duk Shah Alam . Tade keje die na post or hantar mende tu kat akuu . Maigod ! Mmg alone sungguh ler aku skang neh . Bulan 3 baru dapat pegang phone tu balek sebab ade kenduri kat sane . Haishh . Abang ohh abang , kau tolong ler jage an encik hanphone saye tu elokelok yea . Aku hanye mampu tersenyum jea kat sini :')




Neway I really miss my express music phone . Adekah kau okay atau dah berkecai
setelah jatuh dari roller coaster kat UUS tu ? Shessh sumpah aku rendu kau .
Handphone paling tahan bg aku . Jatuh ler bape kali pun tade nye rosak .
Mum kan you buy the same handphone for me :')








No comments:

Post a Comment