Tuesday, February 28, 2012

Ohmyy :)





K aku sangat suka tengok Ricky Lee Neely and Park Jaemin dalam Dream Team ! Hee . Do I sound like a K-pop fans ? No right ? Phewww , aku bukan K-pop fans lah . Aku just minat certain jea . Neway Ricky tu handsome kan kan ? Gila , first time aku tengok Dream team aku tak caye yg dia tu Korean -,- And hmm sorry aku ta letak pics Jaemin kat post neh sbab aku tak jumpa gambar dia yg menarek . Adekah dia seorang yg tak suka bergambar ? Pelik akuu . Muka handsome gambar ciput jea kat google . Atau mungkin dia ta famous kot . Aiyoo lagi pelik . K dah ,stop with your merepek Lily :) Hmm actily aku nak post sal eco bag aku tapi bag tu tak siap sepenuh nye lg ah . Mesin jahit ade lambilik mak aku and dia tido awai . Patutkah aku membawa ia ke dalam bilik akuu ? Ohh tidak . Aku tak mampu . Mnde tu berat ya amat . Aku dah la berbadan kecik -,- So reda jela . Nnti siap letuuuu . Haishh :(









No comments:

Post a Comment