Thursday, February 23, 2012

Oh mann !

Adam Levine . Great ! Aku mmg adore gila dengan dia . First , suare dia yg sangat sangat ohsemmm . Second style dia yg sangat simple . Dia pakai baju puteh tak pun hitam . Then kengkadang pakai jaket . Tapi kay dia tetap handsome . Demmm cool . Third , bg aku dia lawak . Mmg aku admit bila dia masuk jadi coach kat The Voice tu name dia superb naik ! K k aku support dia . And thats not mean yg aku neh die hard fan dia . Esh idok ler , teman just admire dia . Sedih sebab dia bukan Islam . Rase bersalah pulak minat kat dia tapi member member aku rileks jea dok admire K-pop 24 hours . Same jela situation dia kan ? Tak salah sekadar minat . Tak lebih pungg -,-









K adam , aku teringin gila na jumpa kauu . Neway aku rase tatu dia
yg menyebabkan dia tu nampak handsome . Am I wrong or what ? -,-





No comments:

Post a Comment