Thursday, February 23, 2012

Noveliooo ~


Zilaaa :'( Tadi kan aku cek ler hlovate punya novel list . Then baru aku perasan yg aku ade dua lagi novel yg tak dibace . Hmmm , aku engat an satuu . Sedih ler . Dah ler yg satu lg novel tu emm agak lama lah aku rase and susa na dapat dahh . Agak agak ade jual lagi tak wehh ? Anybody ? Ohh sape yg berniat nak jual novel Hlovate yg berjudul ' 5tahun 5bulan' dengan ' Pelangi ' sila lahh bagitahu saye yea . Nak beli tapi dengan syarat condition buku tu di jage dengan elok ler . Tanok ler yg dahh buruk . Aku nak buad koleksi . K aku tahu aku cerewet . Nak buad cm mane aku jage semua novel aku leklok . Tak caye ? Jom datang rumah akuu . Cehh kay aku over -,- Pape pun Hlovate tetap di hati . Aicehhh , haha :D Fixi ? Hmm aku ade satu jea . Ingin na collect jugak buad koleksi sebab novel dia pun not bad tapi dah kaka ipar aku tu dah beli satu set . Takan aku na beli lagi kan ? Huhh tak bagi can betul kaka aku yg sorg tu -,- Tapi tape bagos gak . Tade duit aku melayang . Hewhew . Nnti lepak rumah abg , ikah bace all that books yah kak :)











Aku nak dua novel nehhh . Puh-lease :'(





No comments:

Post a Comment